tisdag 18 november 2008

Stockholm C - Älvsbyn

Min kärlek kunde knappt slita sig från sina tjejer. Tåget han börja rulla och paniken steg. Som tur var stod konduktören där och genom komradion be lokföraren sakta in. Puuuhu... det blev många släng pussar och skratt

Det var en lättnad att åka tåg.
Vi kunde röra på oss, allt var på samma plats, vi kom fram till rätt samhälle och inte tala om för miljön.
Synd att det oftast är billigare att åka flyg eller än värre bil för miljön.
Idag svarar den svenska vägtrafiken för ca 90 procent av transportsektorns utsläpp av koldioxid och inrikesflyget för ca 3 procent. Det krävs en i det närmaste total övergång till ickefossila bränslen inom vägtrafiken, för att flygets utsläpp av koldioxid ska bli större än bilens.

Storasyster var så lycklig över snön som fanns på marken då vi vaknade.


Det kan lätt bli bråk när man är i tråga utrymmen. Som jag tidigare har nämt så har lillasyster oftast ett övertag. Med tanke på hennes unga ålder 7mån. Om man lyssnar så kan man höra hur hon även morrar.


Här går tiden fort. Jag har inte svarat på sms eller än värre ringt svärmor och berättat att allt har gått bra som jag lovade. Tiden går så fort då man har roligt eller hur var det?!
I morgon blir det lek när Nina har slutat på sin förskola som dottern säger. Veckan verkar redan bli full av olika aktiviter och möten. Kram V

Inga kommentarer: