måndag 2 februari 2009

Hårboll


Nu lämnar vi Januari månad bakom oss och går in i februari, oftast den kallaste månaden med semlor och kärlekpaket. I skåne har man redan sett snödroppar och andra vår tecken. Men här är det kallt -2 sol och snön ligger kvar på marken sedan en vecka tillbaka

Storasyster är fortfarande ute på äventyr. Rapporter säger att dom har haft det toppen med utflykter till lekland, resturanger och mys hemma. Hon förväntas komma hem i eftermiddag och har mormor med sig som stannar tills på fredag.

Idag har Lillan hunnit få i sig förutom mat o välling tuggumi, kaffe, papper och en del blomjord. Hon är över allt och äter på allt. Hon kom ut ur Storasyster rum och skakade på huvudet.
Vad är det nu? Hon gör nämligen så när hon inte får röra/göra något. Ut ploppande från munnen kommer ett tuggumi, hon grimaserar.
-Jo, det är starkt och inte till för dig. Jaha nu är den "goda tiden förbi" nu gäller det att ha koll.
Igår var vi på middag i Årsta. Där fanns det en lugn och harmonisk katt. Lillan tyckte den var väldigt spännande. Lillan bokstavligen skrek åt katten. Katten reagerar för det höga ljudet men ligger på lagomt avstånd ca 1m och tittar på Lillan.
Både jag och katten var mycket nöjd över att Lillan "satt där hon satt". Mycket spännande med en rörande hårboll.
Kram V

Inga kommentarer: