tisdag 24 februari 2009

London

Hemma i Stockholm med -2grader och 5cm snö. Det blev en glad överaskning att komma hem till. I London var det vår, plus 10 och sol.


Vi hade mycket tur med maten, dricka och fika pauserna. Kan vara för att vi hade med oss guiden, London bon Matias. Vi har skrattat tills tårarna kom, diskuterat så det osade och gått tills benen gav upp. Fraför allt har vi shoppat.

Matias bor i Hackney Wick, Stratford vi bodde som kungar och drottningar, med egna dubbelsängar och badrum. Det var en märklig upplevelse att gå i industriområde, "slum område" och plötsligt kommer vi fram till detta nybygge, snyggt och fräscht.



China town Piccadilly circus och själv klart big ben var några saker vi tog en titt på när vi var ute och spatserade.
Det var väldigt enkelt att ta sig fram utan barnvagn, och för att inte tala om att bara ha sig själv att ta ansvar över. Mycket trevligt, nyttigt och upplyfande.
Mitt socker intag har stått på max i helgen, Matias visade oss dom ljuvligaste kakorna jag har ätit.

Det var underbart att träffa barnen igen. Lillan babblade, Storasyster busade och var mycket glad. Lillan hade lyckats bajsa i badkaret( igentligen är det mest konstigt att hon INTE har gjort det förut med tanke på hennes dagliga tömningar, ofta) Storasyster har berättat om detta om och om igen, en dramatisk upplevelse. Annars verkar barnen ha överlevt. Hemma och nöjd.
Kram V

2 kommentarer:

Peter sa...

Welcome back home! Ni verkar ha haft det trevligt därborta i London. Det är en schysst stad. Take care.

Veronica sa...

Ja, det var bättre än jag hade förväntat mig!