lördag 15 maj 2010

Astrid Lindgrens Värd

Bajsletande var en höjdpunkt, vi fick titta på hästar och se uppvisning. Tjejerna var lyriska och tyckte att det här kan vi göra varje dag. Sedan åkte vi så långt vi kunde in i skogen och åt älg. Storasyster hittade två nya vänner som orkade leka i oändlighet. Jossan och hennes kille Gustav.
Vilken lyckad dag fast det små regnade lite då och då. Vi blev inte blöta och det var inte kallt så vi hade inget att klaga på.

Prussiluskan från Pippi kom och hälsade på barnen. Det är så härligt att se hur Storasyster är så tuff när Lillan är med. Hon talar för Lillan och hjälper till. Man kan gömma sig bakom lillsyrran och det är inte totalfokus på just mig...


Nils Karlsson Pyssling- Tjillevippen!


Lillan orkade inte och la sig och sov, hon drog täcket över huvudet och sov på 5 röda.



Det kan vara riktigt jobbigt att ha semester. I Sverige sker de flesta skilsmässor, seperationer och sålda hus efter semester perioden. Det är en utmaning men man kan bli starkare utav utmaningar, men känner en mer gemenskap och inser vad man behöver jobba på. Tjejerna har verkligen funnit varandra och jag känner att vi blir mer och mer en sammansvetsad familj.


Det var så vackert och sagolik miljö. Det var vitsippor över allt just som i filmerna. Vi planerar redan en åter resa.





3 kommentarer:

Anonym sa...

måste göra ett test för det är många som läser men ingen skriver så det kanske inte funkar att skriva här? /admin

Gun sa...

Oh, vad kul att se flickorna på bild och mig själv!!!!!. första gången i historien jag är med på blog. Hoppas resan gav mersmak så vi får se er här igen/Gun

Anonym sa...

Vilken härlig helg ni verkar ha haft. Kram från mamma