fredag 13 augusti 2010

sov kompis

Värdens bästa sambo, man och pappa ska iväg på den årliga båtturen med grabbarna i helgen. Jag fick ett extra barn i helgen så pappa Tommy kunde hänga med. Det ska bli kul och spännande. Båda tjejerna blev helt exalterade när Hannes kom. Hur det ska gå med nattning ska bli en överraskning för oss alla.

Vi har hittat vårt hus, en plans med lagom tomt. Nu hänger det bara på att ingen annan vill ha huset. Vilket troligtvis är helt omöjligt. Magsåret har börjat sippra och värre lär det bli när man måste sälja. Nåja, nu är fotografering bokad och jag har redan börjat röja denna vecka. Nu återstår bara att få barnvakt och att någon vill just ha vår lägenhet. Sugen?

Lillan har nästan slutat sova om dagarna. Det kan vara en jobbig period när dom är för trötta att inte sova och för pigga för att sova. Men det går över som alla perioder. Storasyster har verkligen landat i sig själv. Hon leker med sina saker som hon aldrig förr gjorde. För första gången har jag upplevt att hon behöver inte en kompis för att kunna leka. Att lillasyster kan leka underlättar naturligtvis, men något har hänt.
Ha en skön helg! Kram V

Inga kommentarer: