lördag 5 juni 2010

GRÖNA LUND

Årets permiär på Grönan var succe! Med tanke på att det var maraton idag så var det ingen ide att tänka på att ta bilen till stan, det mesta var avstängt runt djurgården. Vi skulle passa på att ta färjan över och sagt och gjort.
Vi hoppar på båten och inser att det här var ju en "turist" båt, vi hade köpt biljetter till en båt som gjorde en liten sightseeing på 35min. Vi har pratat om att vi skulle vilja ta oss en tur så det blev en glad överaskning. Men lite stressande för vi hade vänner som visste att vi också var påväg in till grönan.

Barnen märktes med både nr och åkband. Lillan fick dock inte åka allt men det mesta. Det fanns ingen tvivel om att det här var omtyckt.





Jag har aldrig tidigare tyckt att skratt kammaren har varit rolig, men i år var den fantastisk. Oj vad vi skrattade åt och med barnen. Lillan var tvungen att känna på sin kropp helatiden om den verkligen var som vanligt.







Jag som älskar att åka karuseller tycker det är riktigt kul att få kunna börja åka något som ger ett adrernalin påslag. Nya mellan frittfall var riktigt roligt. Det bästa är att det är inte allt för lång kö nu innan semesterveckorna.
Vi hade en trevlig dag och båda tjejerna var helt slut påväg hem. Mamman och Pappan var också tagna utav dagens lek.



Kram V





2 kommentarer:

Anonym sa...

Åh va roligt : ) Vi har tänkt ta oss dit men nu får vi verkligen se till att komma iväg, tror H skulle älska det också : )

Kram E

Anonym sa...

Synd att det inte blev något Kalas, det vore kul att ses. Kram/v