måndag 19 april 2010

skidsofren

Är det okej att vara lite skittso? Bara en liten aning av olika roller. Det kan väll inte vara så farligt eller? Kan det vara okej att ha två eller kanske tre personligheter i sig? Här sitter jag ensam i soffan med tre olika kännslor och personer.

Pedagog proffset Vera som har haft ett toppenmöte och känner sig riktigt stolt, glad och energisk. Framtiden känns ljus, stark och jag längtar till jobber imorgon. Jag lägtar till att få utveckla våra ideér och släppa lös vår kreativitet.

Mamma Veronica kommer hem till två febriga tjejer och får bekräfftelse i vad hon hade anat imorse. Allt var inte helt ok. Skönt att få vara hemma och ta hand om sina små. Hon ska vaka i natt om det så behövs. Dom ska få allt dom behöver, hon tänker inte jobba på hela veckan om barnen behöver vara hemma. Den där Vuxen Veronica har ju tänkt lämna familjen om några dagar så här behövs en Mamma Veronica som tar sitt ansvar. Barnen behöver en stabil och trygg mamma som kan ta beslut. Som finns där. Det blir vab. Tro inget annat
Den där Vuxen Veronica har pirr i magen, snart behöver hon packa väskan. Tjoho vad härligt, det kommer finnas tid till allt!!! SOVA, äta, leka, springa, samtala, lyssna på musik, läsa bok, utvecklas och njuta av att vara Vuxen Veronica. Åååå vad hon längtar, hon blir glad av tanken, hon ska njuta, verkligen njuta av att höra sina tankar, ta plats och finna fatt i Vuxna tankar. Det spritter i kroppen. Näää att den där Mamma Veronica hon kan dra. Hur kan hon ens påstå att vi skulle stanna hem och ta han dom där barnen hela veckan? Hallå? Dom har väll en farsa? Var han inte med när han stoppade in snabeln eller? Näää hallå vi är två om det här. Tack och hej leverpastej! Nu vill vi vara lite vuxna!
Jag tror det är okej att vara lite skidsofren, bara så där lite lagomt.
Kram V

Inga kommentarer: