måndag 26 juli 2010

Utflykt

Parken Zoo i Eskilstuna ligger ca 1,5 timmes bilfärd från Stockholm. Som många vet är våra tjejer inte mycket för att åka bil. Nu provade vi att sätta vår hysteriska åk sjukliga 4åring fram och Lillan bak. Dom såg inte varandra och kunde därför inte heller tjata om varandras saker eller bråka om annat.
Bilresan gick som en dans. Mamman och pappan klev ur bilen och hela ryggsäcken överfull med tålamod.

Det var så trevligt att alla hade en bra dag, visst var det något litet sammanbrott här och där men det var fantastiskt roligt.
Det var verkligen på barnens nivå. Vi fick se djuren, klappa en orm och getter. Som vanligt var det lillasyster som vågade klappa allt och alla. Det som fick henne att vekna var när flodhästen bajsade 1meter ifrån henne. Hon tycker nämligen själv att det är jobbigt att bajsa, att stå så där nära när någon annan gör det helt ogenerat och plötsligt kan få vilken tuff brud som helst att vekna.



Det finns många olika karuseller och som småbarn över 90cm kan åka. Tjejerna blev som helt besatta, vi åkte och åkte. Larven är en klassisk liten berg och dalbana som har funnit sedan stenåldern i Parken Zoo. Tjejerna höll upp händerna, pep och skrek. Te kopparna var också en favorit.
Lillan gäspade och sa - Nej jag orkar inte springa mer mamma. Efter 7 timmar på zoo blir man trött. Efter en toppen dag åkte vi hem. Men tro inte att barnen somnade i bilen, nej då känner du inte våra tjejer.
Nöjd och belåten ska jag krypa ner i sängen. Är det så här roligt att ha barn då kan man ju skaffa en till...
eller inte.
Kram V



2 kommentarer:

Amanda sa...

Oj vilken härlig dag ni verkar ha haft! :) Kram

Anonym sa...

jag hittar inte din blogg, Har du någon adress? Kram V