onsdag 1 maj 2013

Valborg

Storasyster var inte allergisk mot något av de 12 sticken. Varken, hud, katt, mögel, dam, pollen, kvalster är något som ger utslag. Efter två dagar med antihistamin så är vår tjej tillbaka. Tålamod, glad och positiv. Hon sover igen på nätterna och sov ända till 09.00 idag vilket är rekord.
Igår kände hon själv att hon behövde äta och tog en banan. Vid brasan tappade hon orken och fick ont i benen. Denna gång blev hon inte som en trasa och bröt inte ihop. Små små framsteg som är stor för oss. Vi firar och det värmer att hon slipper kämpa och kan få vara barn.

Idag är det exakt en månad kvar tills vi ska gifta oss. Känner mig lugn, det mesta under kontroll. En aggressiv inflammation har satt sig i ryggen efter att jag oljade altanen. Alvedon, Ipren och voltaren är mitt snacks. Har svårt att vila och vara still, det är alltid någon som ropar, eller något som ska göras. Ett ypperligt tillfälle att delligera till mannen. Han åker i väg imorgon till Prag via jobbet så det blir fyra dagar som ensamstående. Det går nog bra, bara ryggen blir bra. Har ändå en tenta som ska in på söndag vilket innebär mycket plugg. Sista kursen har börjar innan sommarlovet och jag har verkligen tappat stinget. Saknar alla böcker och har ingen koll på vad vi ska göra. Det löser sig nog som det brukar.

Ska njuta av solen och ledigheten idag.

Inga kommentarer: