onsdag 29 oktober 2014

Las Palma

Huvudstaden i Gran Canaria bjöd på en underhållande dag. Man kan upptäcka en stad på två sätt, med eller utan barn. Den ena är inte bättre än det andra det fick vi erfara.

Vi hamnade vid en strand som vi inte hade sett förut. Här var det lite turister, många surfare och strand häng. Både jag och lillasyster var övertygade om att hade vi chansen skulle vi lära oss surfa. 
Vi gick hela stranden och en bra bit genom staden för att nå ett köpcentrum. Snacka om att jag blev förvånad när jag hittade denna affär!
Inte lika stor som i London men dock gick vi ut med två påsar fylda av saker. Vi fyndade mössor för 5kr och andra varma saker. Det känns helt konstigt att det ens säljs "vinter kläder" här.

Vi hittade en av de godaste glassbar  man kan tänka sig. Tjejerna var nöjda och exalterade. Kvällens sena middag vid 20.00 intog vi på ett tapasställe vi tidigare har besökt. Det är ett inhemskt ställe, ingen kan engelska men vi lyckades beställa special mat till barnen och vi fick tapas. " men herregud hur mycket ska vi äta!?!" Lillasyster blev chockad och orolig när det plingade och en rätt till skulle serveras. Som tur var hade de missat en rätt. Hem åkte vi nedcabbat och njöt av sommarvärmen i den mörka natten.

Inga kommentarer: