lördag 2 augusti 2014

Ödmjuk

Hemma igen efter sjukhusbesök. Varje gång vi hamnar på barnakuten blir jag lika medtagen. Sjuka barn och oroliga föräldrar. Igår var det många regäla hjärnskakningar och barnkräktes i flera hörn med halvuppslagna ansikten. Ambulansen kom och gick och lämnade in barn som knappt var närvarande. Föräldrar som bröt ihop i korridoren och sjuksköterskor som sprang mellan rummen. Idag är både jag och storasyster ganska medtagna. Att det inte blir någon badsemester känns ganska självklart för oss. Värre är det för lillasyster...

Besvikelsen är stor och hon har nu upprepat mantrat att hon vill åka flygplan i 30min. Vad ska man göra? Inget i värden kan ju ersätta det hon vill. Det är bara att acceptera besvikelsen och gråta en skvätt så kanske hon kommer över det inom tid. 

En öppen frakturs hade storasyster. En öppen sårskada och skada på benet. Det såg jag ju redan igår... Ett avklippt finger där benet syns.... Ha ha det är skönt att skratta år små saker för att underlätta situationen. 
Frakturen får läka av sig själv eftersom det är i det övre benet i långfingret. Tre besövningssprutor och fyra stygn fick fingret på plats. De tog bort nageln och sa att man vet inte hur eller om nageln kommer att återkomma. 


Inga kommentarer: